Preview Mode Links will not work in preview mode

Graffman Nordström

Jan 12, 2022

Hur påverkas det demokratiska samtalet av ryktesspridning? Och hur kan samhället och den enskilda individen rusta sig för att stå emot desinformation? Hur vet man vad som är sant och vem kan man egentligen lita på?
Vi pratar med Mattias Beijmo, digitaliseringsexpert som arbetar med hur digitalisering påverkar...


Dec 22, 2021

Varför gillar inte Graffman julen? Vad avgör en namnpublicering? Vad är av ”allmänintresse”? Är mediebranschfolk flockdjur? Hur hamnar man på mediernas heta lista? Kan man bygga sin karriär på att andra tackar nej? Är nätsurfandet en fara för kärleksrelationen?
Graffman, Nordström och Kjell reflekterar...


Dec 9, 2021

Vad händer när samhällsfrågor individualiseras? Varför har de stora tech-jättarna blivit så stora? Vilka beteenden formas av de sociala medieplattformarna? Hur snart är vi redo för metaverse? Kommer tech-jättarna tvingas ta ett större ansvar? Behövs en public service-plattform på internet?
I det här...


Nov 26, 2021

I det här avsnittet träffar vi chefredaktören på Resumé, Yasmine Winberg, som tillsammans med Julia Lundin skrivit boken ”Badfluence? Makt, miljoner och halvsanningar i sociala medier”, en bok som granskar den svenska influencer-branschen. Vi vänder och vrider på vad en influencer är och gör. Ett ämne som...


Nov 9, 2021

Är det information och kunskap som förändrar människors beteenden? Kan marknadsföring spela en roll för en hållbar omställning? Eller ska viss reklam förbjudas? Vi pratar om information och marknadsföring relaterat till hållbara beteenden med Gustav Martner, kreativ chef på Greenpeace Norden.